Magyar (HU)English (United Kingdom)

Bemutatkozunk

A TANDERA Tervező Csoport elsődleges célja, hogy a tagjai által kutatott tudományos területeken, valamint a gyakorlati munkák során elért eredményeket átültesse az általa nyújtott gazdasági szolgáltatásokba.

 

MISSZIÓNK

Professzionális üzletviteli megoldások és vállalati döntéstámogató rendszerek fejlesztésével, valamint tanácsadói tevékenységünkkel segítsük partnereinket, illetve üzletfeleinket.

 

VÍZIÓNK

Nemzetközi hírű vezető üzleti tanácsadó céggé válni kutatás-fejlesztési (K+F), vállalkozásfejlesztési és erőforrás-menedzsmenti területeken.

 

"AZ IDŐ A LEGNAGYOBB KINCSÜNK - BÁNJUNK VELE EHHEZ MÉLTÓ MÓDON!"

Mi, a TANDERA Tervező Csoportnál igyekszünk minden problémát a lehető legegyszerűbben, sok oldalról megközelíteni, legyen az akár a legbonyolultabb feladat, mert stratégiáinkat és szolgáltatásainkat komplex rendszerelméleti alapokon fogalmazzuk meg. Ezért szinte nélkülözhetetlen, hogy újrafogalmazzunk olyan koncepciókat, mint pl. a jövőtudatosság, a fenntarthatóság vagy éppen a multifunkcionális vállalkozásvezetés, tervezés. Mi hiszünk abban, hogy a ma még szegregáltan létező fejlesztési koncepciók szinergikus egységét tudjuk kiépíteni, amely nem csupán a cégnek, hanem a társadalom egészének is hasznára válhat.


Hiszünk abban, hogy az olyan értékek, mint a bizalom, a hitelesség, az emberközpontúság és a biztonság valódi versenyelőnyt jelentenek. Emellett tisztában vagyunk az információk hatalmi oldalával, ezért mindamellett, hogy tiszteletben tartjuk vállalkozása üzleti titkait, annak védelmét kötelességünknek tartjuk.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Célunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokat ügyfeleink is magukénak érezzék, ezért minden egyes problémát és feladatot saját egyedisége alapján kezelünk és oldunk meg. Bár a gazdasági élet és a működési filozófiánk is sztenderdek felállítását követeli meg, mégis az általunk megfogalmazott brand-sztenderdek adják e szolgáltatások egyediségét, ami egyértelműen megkülönböztethető a versenytársakétól.

Számunkra a szakmai tudás értéke a gyakorlati alkalmazásában mérhető.

 

MŰKÖDÉSI ELVEINK

A TANDERA Tervező Csoport egységes működési elvek alapján működik. A Csoporthoz mind hazai, mind külföldi cégek, vállalkozók és egyéb szervezetek (pl. kutatócsoportok) kapcsolódhatnak, akik elfogadják az általunk megfogalmazott elveket és filozófiát, valamint vállalják bizonyos brand-koncepciók működésbe történő átültetését. A kapcsolódó partnervállalkozások és szervezetek országonként önálló jogi személyiségű cégként/szervezetként működnek. A TANDERA Tervező Csoport hivatalos munkanyelve a magyar és az angol.

http://e-light-security.jp
https://www.coop-menkyo.jp
http://別れさせ屋方法.com
facebook google linkedin rss tandera

Google PageRank
Protected by Copyscape Original Content Checker