Magyar (HU)English (United Kingdom)

Jogi közlemény

A TANDERA InfoBroker üzleti fórumában található írásokra és a képek egy részére a Wikikönyvek státuszának megfelelőn a Creative Commons ''Nevezd meg! – Így add tovább!'' 3.0, rövidített nevén: CC-BY-SA-3.0 licenc vonatkozik.

Az ilyen Wikikönyv-típusú, szerkeszthető tartalmaknál minden szerkesztés (átírás, törlés vagy kibővítés) ezen licenc elfogadását és alkalmazását jelenti, amellyel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a művét bárki módosíthassa, azt bármilyen célra felhasználhassa. Az ilyen írások tartalmának újrafelhasználásakor (átdolgozás esetén is) jeleznie kell, hogy a műre a fenti licenc vonatkozik, továbbá meg kell nevezni a forrásul szolgáló szócikket; internetes közzététel esetén a forrásműre mutató linket kell elhelyezni a honlapján. A képek felhasználási feltételeit külön kell ellenőriznie.

Az InfoBroker oldalon található egyéb tartalmak a szerzőjük jóvoltából ingyenesen elérhetők, ám ezek a publikációk minden esetben szerzőjük, illetve a TANDERA Tervező Csoport szellemi tulajdonát képezik.

Ezen szöveges tartalmak szabadon letölthetők, másolhatók, megjelentethetők és előadhatók, amennyiben a szerző neve és a forrás feltüntetésre kerül, és nem kereskedelmi tevékenységről van szó.

Minden oldalainkon megjelenő forráskód vagy algoritmus szabadon felhasználható, akár kereskedelmi célokból is, ebben az esetben szívesen vesszük, ha a felhasználó feltünteti oldalunkat, mint forrást.

A fenti feltételektől eltérő felhasználás kizárólag a TANDERA Tervező Csoport tulajdonosainak, illetve adminisztrátorainak írásos engedélyével lehetséges.

Az oldalainkon megjelenő írások szerzőik véleményét tükrözik.

 

Tovább az InfoBroker oldalra!

curassy.com/
www.1or0.info
www.xn--48jm9l7fuit60qktc45x.net/fukuen-wakare/naganoken/
facebook google linkedin rss tandera

Google PageRank
Protected by Copyscape Original Content Checker