Magyar (HU)English (United Kingdom)

Nyilatkozat a levélszemetekről

 

A TANDERA Tervező Csoport, Önhöz hasonlóan nem szereti a kéretlen kereskedelmi célú elektronikus leveleket, így megfogalmazta saját kéretlen levelekkel kapcsolatos nyilatkozatát.

 

A TANDERA Tervező Csoport ügyfeltámogató háttere folyamatosan felügyeli ügyfél- és elektronikus levéladatbázisait, amelyben olvasóinak az általuk megadott egyes adatai vannak elmentve.  Az ilyen formában tárolt ügyféladatokra vonatkozóan kérjük olvassa el Adatvédelmi Nyilatkozatunkat is! Amennyiben bármelyik ügyfelünkről vagy olvasónkról bejelentést kapunk arra vonatkozóan, hogy a TANDERA Tervező Csoport neve alatt kéretlen üzeneteket (azaz levélszemetet) terjeszt, azonnali hatállyal kizárárjuk a TANDERA Tervező Csoport termékeinek vagy szolgáltatásainak használatából. Ha Önnek tudomása, esetleg gyanúja van bárkiről, aki ilyen kéretlen leveleket terjeszt nevünkben, kérjük azonnal értesítsen minket az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen.

 

Ha Ön feliratkozik elektronikus hírlevelünkre vagy regisztrál honlapunk egyéb kommunikációs csatornáin, Önnek mindig lesz választási  lehetősége arra vonatkozóan, hogy onnan azonnal  is leiratkozzon. Minden általunk küldött elektronikus levél kötelezően magába foglal egy leiratkozó linket, amely nem elválasztható részét képezi leveleinknek.

 

 

Mi is az a Kéretlen levél (spam)?

A kéretlen levél avagy internetes levélszemét, más néven Kéretlen Kereskedelmi Hirdetés (KKH, angolul: UCE, azaz Unsolicited Commercial Email), amely az internetes világ egyik negatív mellékterméke. Ha Ön csak annak küld ilyen típusú elektronikus levelet, aki ezt előzőleg engedélyezte Önnek, akkor Ön automatikusan elfogadta  a nemzetközi ún. "engedélyalapú elektronikus levelezési" előírásokat.

 

Hogyan védi Önt a TANDERA Tervező Csoport a kéretlen levelektől?

 

A TENDERA Tervező Csoport csupán az ún. engedélyalapú elektronikus információs marketing eszközt alkalmazza, amely szigorú filozófián alapul:

  • Visszaigazolás - a TANDERA Tervező Csoport minden újonnan feliratkozó leendő tagjának  vagy olvasójának egy visszaigazoló elektronikus levelet küld, amelyben visszaigazoljuk Önnek, hogy feliratkozása elfogadásra került. Amennyiben a feliratkozó meggondolja  magát vagy le kíván iratkozni az adatbázisunkból, a TANDERA Tervező Csoport automatikusan visszaigazoló elektronikus levelet küld a kérés megerősítésére és annak jóváhagyására.
  • Leiratkozás -  Minden a TANDERA Tervező Csoport által kiküldött elektronikus levél tartalmaz egy leiratkozó linket, amely automatikusan aktualizálja a regisztrációs adatbázist annak érdekében, hogy feleslegesen ne küldjünk ki elektronikus üzeneteket a korábban már leiratkozott látogatóinknak.
  • Kapcsolati információk – az Önnek küldött minden elektronikus levelünk csak az Ön által megadott adatokkal kerül kitöltésre, más adatot nem használunk fel.

 

Vannak-e jogi következményei a Spam-ek terjesztésének?


Igen, fontos tudnia, hogy a kéretlen levelekkel kapcsolatos törvényi előírások a legszigorúbb jogi normáknak felelnek meg. A világon minden állam jogszabályi alapon szabályozza a kéretlen levelek terjesztését, ám ezek országról országra változva eltérhetnek egymástól, így minden országnak meg van a kéretlen kereskedelmi levelek terjesztésére vonatkozó saját jogi meghatározása. Ugyanakkor a világban számos  kereskedelmi és állami szervezet felügyeli ezen kéretlen levelek terjesztését, amelyek a legszigorúbban lépnek fel a terjesztőkkel szemben.

 

Amennyiben további kérdése van Nyilatkozatunkkal kapcsolatosan, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

TANDERA Tervező Csoport

2113 Budapest
Lakat utca 10.
Magyarország

Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

 

Ez a Nyilatkozat 2012.01.03-án került frissítésre.

 

Copyright © 2010 TANDERA Tervező Csoport. A Nyilatkozat szövege a TANDERA Tervező Csoport szellemi tulajdonát képezi, használatát a http://businessmanagement.hu és a http://tandera.hu domainek tulajdonosa szabályozza.

curassy.com/
http://1or0.info
xn--48jm9l7fuit60qktc45x.net/fukuen-wakare/saitamaken/
facebook google linkedin rss tandera

Google PageRank
Protected by Copyscape Original Content Checker