Magyar (HU)English (United Kingdom)

Mezőgazdasági birtoktervezés

A fenntartható és multifunkcionális mezőgazdaság követelményeinek megfelelően komplex és nagy hozzáadott értéket képviselő tevékenységeket szervezünk integrált egységbe.

Egy mezőgazdasági vállalkozás egészének vagy tevékenységé(i)nek megtervezése során szem előtt tartjuk azt, hogy úgy kell az egyes tevékenységeket át-/ vagy kialakítani, hogy azok működőképes alternatívá(ka)t jelentsen(ek) a folyamatosan változó gazdasági környezetben. Így a tervezés során az igények lehető legpontosabb felmérését követve a gazdaságossági számításokra alapozva elkészítjük a különböző termelési technológiák műveletszintű kidolgozását, meghatározva a várható bevételeket, működési költségeket, elemezve a lehetséges termelési alternatívák gazdaságosságát üzemgazdasági mutatók kidolgozásával (növénytermesztési és állattenyésztési technológiák modellezésével).

Emellett aránylag pontosan meghatározzuk a szükséges beruházási és működési költségeket, valamint az évenkénti működési adatokból cash-flow kimutatásokat készítünk. Dinamikus (vagyis az időtényezőt is figyelembe vevő) mutatók képzésével (NPV, IRR, MIRR stb.) a lehetséges vállalati tevékenységek tőkehasznosító, illetve profittermelő képességének kimutatását is elkészítjük.

Mert hisszük, hogy a vidék az értékteremtés hazája!

 

Bővebben...

www.youtube.com/
http://panchira-gazo.biz
http://xn--48jm9l7fuit60qktc45x.net/

Birtoktervezés

* Segítünk eldönteni, hogy milyen földhasznosítási módokhoz milyen beruházásokat célszerű megvalósítani, hogy a termőföld ne csupán vásárlás, hanem valódi passzív jövedelmet jelentő befektetés legyen.

Tovább...

HR Menedzsment

* Meghatározott paraméterek alapján megrajzoljuk Önnek az általunk összeállított multilayerizált kvalifikációs térképeket, amelyek segítségével még hatékonyabban, több dimenziót egyszerre átfogó vezetői döntéstámogató eszközt tudunk elkészíteni Önnek.

Tovább...

Átvilágítás

* Meglévő vállalkozásában feltérképezzük a lehetséges üzleti potenciálokat és a kapott eredményekből meghatározzuk az erre alapozható lehetséges fejlődési (vagy fejlesztési) irányokat.

Tovább...

Vállalati innovációk

* Ismerje meg azokat a gyakorlatban már kipróbált vállalati innovációinkat, amelyeket azért alkottunk meg, hogy a vállalkozása még sikeresebb legyen.

Tovább...
facebook google linkedin rss tandera

Google PageRank
Protected by Copyscape Original Content Checker